Preparem la temporada d’estiu (part II)

Estem rebent força visites interessades en de recuperar l’aigua de la piscina, obviament i per qüestions meteorològiques el tema urgeix.Recuperar aigua
En l’entrada anterior varem comentar un producte relativament nou que fem servir per tornar a posar en condicions de bany l’aigua de la piscina, el Diastar, però potser perquè el producte anomenat no l’heu pogut trobar al vostre distribuïdor habitual o perquè preferiu quelcom més tradicional a continuació us explicarem una manera igualment senzilla per eliminar les algues de la piscina i recuperar la transparència i brillantor que tots desitgem.

El més fàcil és comprar un pot de clor granulat de dissolució ràpida i  seguir els següents els passos:

1- Comprovar que tot els sistema mecànic funcioni correctament. No seria la primera vegada que em truquen per posar a punt una piscina i em trobo que el que passava és que la bomba estava embussada per la brossa. Si el filtre està molt brut, el prefiltre de la bomba esta taponat o els esquimer i el sumidero del fons de la piscina estan tapats per les fulles no farem res per molts productes químics que hi posem.

2- Agafar el recollidor de fulles i fer-lo servir una miqueta ; )

3- Posar el motor en marxa i afegir una dosis de xoc de clor granulat de dissolució ràpida. La dosis dependrà de la grandària de la piscina, en el pot us hauria d’orientar sobre la quantitat exacta de clor a addicionar.

4- Posar un cartutx de floculant a l’esquimer i deixar el motor en marxa 24 h

5- Netejar el filtre

6- Netejar el fons de la piscina amb el netejafons i fregar les parets amb el raspall.

7- Regular el PH i el clor i posar el horari que feu normalment a l’estiu.

8- Fer la primera banyada de la temporada.

En el cas que la piscina no quedi blava passades les 24 h d’haver fet el xoc de clor, recomano que torneu a fer un altre xoc, ja que és molt fàcil que l’aigua contingués un nivell de matèria orgànica (fulles, algues…) més alt de l’esperat.

Tanmateix aquesta operació pot tenir moltes variables que fan que els resultats no siguin exactes, en aquests casos no us faci mandra deixar un comentari sota aquest article i us contestarem el més aviat possible.

This post is also available in: Spanish

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *