Experiència i resultats.

Benvinguts al web de Folgado Piscines, SCCL. Cooperativa de treball amb llarga experiència en el sector del manteniment de piscines, spas i instal·lacions aquàtiques diverses.

Qui som.

Experiència.

Folgado Piscines som una cooperativa de treball nascuda l’1 de maig de 2001 on ens vam organitzar tres germans per tirar endavant un projecte on oferir el nostre bagatge en el camp del manteniment de piscines, que avui dia ja supera els 20 anys d’experiència en el sector.

Formació continua.

La nostra feina compren tots els passos necessaris per a un manteniment òptim de les instal·lacions de bany. Així, entenem que és necessari controlar adequadament tots els processos per poder garantir la màxima qualitat sanitària de les instal·lacions i la seguretat dels usuaris. Per portar a terme aquestes tasques comptem amb personal que acumula experiència anterior a la cooperativa mateixa en llocs de gran responsabilitat, així com amb una preocupació per adquirir una formació continua en les últimes tendències i tecnologies que van influint en el sector.

This post is also available in: Spanish